Mestis-seura TUTO Hockey vahvistaa hyökkäystään kiinnostavalla nimellä.

Seura kertoo, että Liigastakin tuttu huippunimi Kurtis McLean on tehnyt seuran kanssa tuoreen sopimuksen. Uutista voi pitää yllätyksenä – kuten SuomiKiekko-sivusto aiemmin uutisoi, haki huippunimi pelipaikkaa aiemmin Liigasta tai muista huippusarjoista (lue uutinen).

– Aloite Kurtisin pelaamiselle tällä viikolla tuli mieheltä itseltään maanantai-iltana. Siirtoprosessi käynnistettiin välittömästi, mutta tarvittavissa paperitöissä menee aikansa ja emme voi olla täysin varmoja pelaako McLean vielä Tampereella. Tällä erää on sovittu kahdesta seuraavasta pelistä ja maaottelutauon jälkeen katsotaan missä mennään, TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kommentoi sopimusta.

McLean on edustanut Liigassa Lukkoa kausina 2009-11. Hän pelasi Raumalla lähes piste per peli -vauhtia. Toisella kaudellaan hän iski 60 peliin komeat tehot 16+39=55.

37-vuotias konkari ehti kiekkoilla kaksi edellistä kautta EBEL-sarjassa. Hänet muistetaan myös Jokereiden KHL-ryhmästä – se pesti kesti kuitenkin vain 20 peliä syksyllä 2014.