Liigakauden yllättävän väkevästi aloittanut Jukurit ja koneen käynnistysongelmista kärsinyt JYP iskevät yhteen tiistaina Mikkelissä. Tällä hetkellä alemman pudotuspeliviivan alla keikkuva jyväskyläläisjoukkue viesti pelipäivänä iloisia uutisia pelaajarintamalla.

Joukkue tiedotti kotisivuillaan luisteluttavansa kaukaloon loukkaantumisesta toipuneen Markus Jokisen sekä viime viikolla joukkueen vahvuuteen liittyneen Julius Nättisen.

Nelosketjun laidassa illalla hyökkäävä Jokinen loukkaantui syyskuussa CHL-pelissä.

Jokinen on profiililtaan haalarit päällä vääntävä työmyyrä.

– Jokisen paluu tuo meille tiettyä räväkkyyttä. ”Mare” on moraalipelaaja, joka tekee kovasti hommia ja on varmasti iso apu, kun mietitään vastustajan maalille menemistä, JYP-luotsi Lauri Merikivi valaisi.

Hyökkääjä dominoi Mestistä viime kaudella voittaen lopulta mestaruuden KeuPa HT:n paidassa.

Seitsemästä pelistä vain kolme voittaneen JYPin toinen uusi pelaaja on alle 20-vuotiaiden maailmanmestari ja kolme viime kautta rapakon takana viilettänyt Julius Nättinen. Hän pelaa Jukureita vastaan kakkosketjun sentterinä laidoillaan David Tomasek ja Ossi Louhivaara.

– Nättisellä puolestaan on edessä ensimmäinen peli joukkueessa ja ylipäänsä ensimmäinen sarjapeli pitkään aikaan. Hänelle on varmasti iso juttu päästä pelitempoon kiinni ja joukkueen toimintaan mukaan. Olemme ”Jullen” kanssa kärsivällisiä, sillä meillä ei ole hänen kanssaan mihinkään kiire.

Illan liigakierros pääsee vauhtiin kello 18.30 alkaen. Mikkelin ottelun lisäksi tiistaina pelataan kamppailut Kärpät-Pelicans ja Sport-Tappara.