© Kuva: Getty Images

NHL: Columbus kouluttaa Carolinaa – hieno kerroin kotivoitolle

Columbus-Carolina
Lauantaina 6.10 klo 02.00
NHL

NHL kausi alkoi kuluvalla viikolla rytinällä. Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan kaksi ottelua, joissa toisessa Columbus saa kotikentällään vastaansa Carolinan.

Columbuksesta on pudotuspelijoukkueeksi

Columbus aloitti oman NHL-kautensa viime yönä voitolla Detroitista. Ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta, mutta Artemi Panarin iski voittomaalin Markus Nutivaaran syötöstä. Columbus lähti kauteen pudotuspelipaikka mielessä, ja se on mahdollista toteuttaa.

Sopimusneuvottelujen hankaluus juuri Panarinin kanssa ei näytä näkyvän kaukalossa, sen verran ammattimaisesti joukkue pystyy vaikeatkin tilanteet hoitamaan. Columbuksella on hyvä mahdollisuus ottaa voitokas alku kauteen, kun vastaan asettuu Carolinan jälkeen Colorado ja Florida.

Carolina Hurricanes on mielenkiintoisessa paikassa, sillä joukkue on vielä kohtalaisen köykäinen menestymään. Sebastian Ahon ympärille on hyvä rakentaa menestyvä joukkue. Carolina menetti viime kauden jälkeen monivuotisen luottopelaaja Jeff Skinnerin. Uutta tulemista rakennetaan Ahon ja Teuvo Teräväisen varaan, kaksikko muodosti viime kaudella vaarallisen tutkaparin.

Vaika Carolinan hyökkäys on hieman köykäinen, suurin huolenaihe on joukkueen puolustus. Löytyykö pakkikalustosta syvyyttä ja laatua pitkän runkosarjan raastavuuteen, sen aika näyttää. Avauspelissään joukkue hävisi jatkoajan jälkeen NY Islandersille 1-2. Aho sai Carolinan ainoaan maalin syöttöpisteen.

Columbuksen pitäisi edetä kohtalaisen vaivattomasti pudotuspeleihin, kun taas Carolinalla on täysi työ selvitä sinne saakka. Columbuksen etuna on pitkään hyvin kasassa pysynyt joukkue, jota on vahvistettu fiksusti edellisillä kausilla. Seth Jonesin poissaolo joukkueen takalinjoilta on iso menetys. Carolinalla on liikaa kysymysmerkkejä pakkikaluston ja maalivahtien osalta, ja joukkue kilpailee aivan viimeisistä pudotuspelipakoista keväällä.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Columbus voittaa – kerroin 3.16 (normaalisti 2.08)

Jos Columbus voittaa, voitat 20€ vedolla 63,20€ voiton.

Columbus voittaa @2.08
2.08
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
Columbus voittaa @2.08
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
2.08
PELAA HETI