Miten Florida onnistui munimaan tämänkin? Jumbojoukkue nöyryytti, Aleksander Barkov epäonnen soturina

© Kuva: Getty Images

Vaikka Florida Panthers ottikin yhden pisteen viime yönä taivuttuaan Detroit Red Wingsille jatkoajan jälkeen numeroin 3-4, mahtaa joukkueen pelaajien suissa olla hapan maku. Florida nimittäin onnistui turaamaan kahden maalin johtonsa surkeassa toisessa erässä.

Detroit käänsi 0-2-tappioaseman 3-2-johdoksi toisen kaksikymppisen ensimmäisellä puoliskolla. Se iski peräti kolme rysää vain reiluun kahteen minuuttiin.

Panthersin vastoinkäymiset jatkuivat myös kolmannen erän alussa, kun tehot 0+2 iskenyt Aleksander Barkov epäonnistui rangaistuslaukauksessa. Pikkumusta karkasi lavasta hirvittävän epäonnekkaalla tavalla.

Ottelun maalikoosteen, Barkovin epäonnistuneen rankkarin ja tilastot voit katsoa napsauttamalla tätä.

Pantteripaidat kokivat kaiken tämän sellaista joukkuetta vastaan, joka ei ennen kyseistä ottelua ollut ottanut yhtäkään voittoa koko sarjakaudella.

Tuskaiset toiset erät

Joukkueen ehkä suurin murheenkryyni tällä kaudella on ollut pelaaminen toisessa erässä. Niissä oma reppu on heilunut jo 14 kertaa, eikä viimeöiset kolme takaiskua todellakaan helpottaneet tuskaa.

– Meidän on parannettava toisissa erissä. Ne ovat satuttaneet meitä koko kauden ja toinen erä vahingoitti meitä jälleen tänä iltana, luotsi Bob Boughner sadatteli joukkueen kotisivuilla.

Bogdan Kiselevits ja Michael Matheson ottivat toisen erän alussa jäähyt mieheen vain neljän sekunnin sisällä. Näitä seuranneilla ylivoimilla Detroit rankoi kahdesti.

Luotsi antoi täyslaidallisen joukkueensa puuhille.

– Meillä oli 2-0-johto. Silloin ei vaan voi ottaa kahden miehen alivoimaa. Ne olivat typeriä, typeriä jäähyjä, jotka nostivat heidät (Detroitin) takaisin peliin. Ne antoivat elämän joukkueelle, joka ei ollut vielä voittanut.

Florida yrittää uutta nousua jälleen ensi viikolla. Sen seuraava vastus on NY Rangers.