Jesperi Kotkaniemi debytoi NHL:ssä ensi yönä – sai pelitovereiltaan hyvin yksinkertaisen lempinimen!

© Kuva: Getty Images
NY Islanders isännöi Buffaloa Prime Time -pelissä! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi debytoi ensi yönä NHL:ssä, kun hänen joukkueensa Montreal Canadiens kohtaa Toronto Maple Leafsin.

18-vuotias kiekkolupaus on totisesti innoissaan NHL-debyytistä.

– On todella kiva päästä pelaamaan kauden ensimmäisessä NHL-ottelussa, kuin myös minun ensimmäisessä NHL-ottelussani. Tämä on iso asia minulle. En malta odottaa. Tulin tänne harjoitusleirille vain siinä toivossa, että saan paikan ja nyt sain sen, Kotkaniemi hehkutti Canoe-lehdelle.

Canadiensin joukkueen kuopus sai myös pelitovereiltaan uuden lempinimen, koska Kotkaniemi-nimi on monelle ulkomaalaiselle pelaajalle hyvin vaikea lausua. Nuorta suomalaista kutsutaan joukkueessa lempinimellä KK (lausutaan ”kei kei”).

Kotkaniemi on totisesti valmis alkavaan kauteen, mutta uutta opittavaa on vielä. Pohjois-Amerikan kiekko eroaa merkittävästi Suomen vastaavasta.

– Olen sellainen tyyppi, joka oppii todella nopeasti uusia asioita. Olen itsevarma uusissa tilanteissa. Olen hyvä siinä. Täällä jätkät käyttää paljon, todella paljon enemmän laitoja kiekon liikuttamiseen ja päätyyn heittämiseen. Emme tee sitä niin paljoa Suomessa, Kotkaniemi kuvaili.

Canadiensin ja Maple Leafsin välinen ottelu alkaa torstain vastaisena yönä Suomen aikaan kello 02:00.

NY Islanders isännöi Buffaloa Prime Time -pelissä! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!