Ottawa Senatorsin päätös kaupata Erik Karlsson on puhuttanut kautta kiekkomaailman. Paitsi omaa kantaansa ei jäänyt myöskään The Hockey News ja lehden toimittaja Ken Campbell.

Campbellin mielestä seuran omistaja Eugene Melnykin aika on ohi. Vain siten, että hän myy osuutensa seurasta, voi tapahtua sellainen perusteellinen muutos, joka johtaisi parempaan tulevaisuuteen.

– Tämä kauppa on esimerkki numero äärettömyys, että aina kun ajaudut nurkkaan ja olet pakotettu kauppaamaan pelaaja pois, se ei koskaan, ei koskaan pääty siten, että saisi paremman diilin, Campbell paaluttaa.

– Senatorsin oli mahdotonta hutiloida tätä tilaisuutta näyttävämmin kuin mitä se teki ja tästä he maksavat kovan hinnan. GM Pierre Dorion yrittää vakuuttaa ihmisiä määrällä, jonka hän sai Karlssonista vastineeksi – kaksi runkopelaajaa Chris Tierneyn ja Dylan DeMelon muodossa, lupaukset Josh Norrisin ja Rudolf Balcers sekä ykkös- ja kakkoskierroksen varausvuorot – mutta ei ole mitenkään varmaa, että tämä kauppa tekisi Senatorsista paremman joukkueen. Ei yhtään.

Uudelleenrakennusta vaikeuttaa se, että Senators kauppasi 2019 ykköskierroksen varausvuoron saadakseen Matt Duchenen riveihinsä. Organisaation surkeasta tilasta Campbell syyttää Melnykiä.

– Eugene Melnykin on aika mennä. Myy seura tyypille, joka omistaa Cirque de Solielin. Totta puhuen, myy seura tyypille, joka pyörittää juustokauppa Byward Marketissa. Kumpikaan heistä ei pysty huonompaan työhön tai antamaan faneille vähempää uskoa kuin Melnyk viimeisen 15 kuukauden aikana, Campbell sivaltaa.