Jokerit-Amur Khabarovsk
Keskiviikkona 5.9 klo 18.30
KHL

Jokerien KHL-kausi alkoi maanantaina voitolla ja joukkue hakee toista voittoa putkeen kotikentällään, kun vastaan asettuu Amur Khabarovsk.

Jokereiden peli ei ole vielä lähelläkään valmista

Jokerit aloitti kauden voittamalla Kunlun Red Starin maalijuhlien jälkeen 6-3. Peli oli juuri sen näköistä kun tässä vaiheessa kautta sen ptääkin olla, eli kaukana valmiista. Positiivista oli voitto, sekä tehtyjen maalien määrä, mutta muuten merkkausvirheet ja johtoasemassa pelaaminen vielä vaativat harjoittelua. Sakari Manninen kahdella maalillaan oli avausottelun suurin sankari, Steve Moses ja Jesse Joensuu onnistuivat myös maalinteossa.

Suurin kehityskohde avauottelun perusteella on erikoistilannepelaaminen. Jokerit päästi Kunlunia vastaan maalin niin alivoimalla, omalla ylivoimallaan kuin tasavajaallakin pelatessa. Ylivoimalla Jokerit ei saanut yhtään maalia, joten erikoistilanteita varmasti harjoitellaan alkukauden aikana paljon.

Amur Khabarovsk aloitti uuden KHL-kauden 3-6 – tappiolla Spartak Moskovan vieraana. Joukkue pelasi hyvän pre-seasonin kahdella voitollaan ja tappiolla. Maalinteko näyttäisi olevan joukkueen vahvuus ja puolustuspelaaminen heikkous, aivan kuten edellisellä kaudellakin.

Amur haastaa varmasti Jokerit tiukasti ottelun voitosta, ja ottelusta on odotettavissa edellisen ottelun tapaan tapahtuma – ja maalirikas kamppailu. Jokereiden on nopeasti parannettava erikoistilannepelaamistaan, sillä yhä useammin ottelut ratkaistaan yli- tai alivoimalla.

Kauden avauksen tapaan Helsingissä nähdään jälleen maaleja ja Jokerit sekä Amur paukuttavat taululle jälleen isot lukemat. Ottelun voittaa joukkue joka on ehtinyt kehittää peliään eniten ensimmäisestä ottelusta. Edelliset ottelut ovat olleet hyvin maalirikkaita myös, joukkueiden keskinäisissä otteluissa on nähty viisi-yhdeksän maalia per ottelu.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia – kerroin 3.46 (normaalisti 2.23)

Jos molemmat joukkuee tekevät vähintään kaksi maalia, voitat 20€ vedolla 69,20€ voiton.