Suomen Jääkiekkoliitto muistaa ikimuistoisella tavalla entisiä pelaajiaan Kimmo Timosta sekä Timo Jutilaa.

Jääkiekkoliitto kertoo tiedotteessaan, että molempien puolustajien pelipaidat nousevat Helsingissä sijaitsevan Hartwall Arenan kattoo vielä tämän vuoden puolella.

Ensimmäiseksi vietetään Timosen paitaseremoniaa, joka järjestetään 10. marraskuuta Karjala-turnausessa. Tilaisuuden jälkeen Suomi kohtaa Tshekin.

– Edessä on yksi urani hienoimmista hetkistä. Tämän isompaa tunnustusta ei jääkiekkoilija voi Suomessa saada. Kannoin Leijona-paitaa ylpeänä vuosien ajan ja maajoukkueella oli todella iso merkitys uralleni: NHL:ään pääsy oli suuremmaksi osaksi maajoukkueen ansiota, Timonen kiittelee tiedotteessa.

Jutilan juhlavuoro on puolestaan 13. joulukuuta, kun Suomi kohtaa EHT-kiertueellaan toistamiseen Tshekin. Tilaisuus ja ottelu järjestetään Tampereen Hakametsässä.

– Kyllä tämä on kova juttu. Areenan katto on täynnä kovia nimiä ja tuntuu hienolta päästä mukaan siihen joukkoon, kolmetoista miesten arvoturnausta Leijona-paidassa pelannut Jutila iloitsee.

– Erityisesti sydäntä lämmittää, että omat seremoniat pidetään Tampereella, Suomen ensimmäisessä jäähallissa. Tulee tunteellinen päivä, Tampereelta kotoisin oleva Jutila ennakoi.

Lähde: Suomen Jääkiekkoliiton tiedote