NLA-seura EV Zugissa saattaa tapahtua vielä merkittäviä kokoonpanomuutoksia ennen kauden alkua, uskoo sveitsiläissivusto Neuen Zürcher Zeitung.

Sivuston saamien tietojen mukaan sveitsiläisseura on yrittää kaapata riveihinsä Enzo Corvin sekä Gregory Hofmannin, joilla on vielä voimassa olevat sopimukset muiden seurojen kanssa. Sveitsin maajoukkuehyökkääjät ovat myös kovapalkkaisia pelaajia, joten mahdolliset siirrot voisivat aiheuttaa ikäviä uutisia muutamille muille EV Zugin pelaajille.

Sivuston mukaan yksi näistä nimistä olisi suomalaispuolustaja Santeri Alatalo. 28-vuotiaan JYP-kasvatin sopimusta on jäljellä enää vuoden verran, joten pahimmassa tapauksessa se jouduttaisiin purkamaan.

Alatalo on luutinut EV Zugin takalinjoilla syksystä 2013 lähtien. Kuluneella kaudella hän viimeisteli 31 ottelussa tehopisteet 0+8.