Karu paljastus: NHL-seura potki legendaarisen hyökkääjätaiturin tylysti ulos – ”Minut vain heitettiin pois”

© Kuva: Getty Images

Legendaarinen NHL-hyökkääjä Aleksei Kovalev teki tiistaina karun paljastuksen hänen viimeisestä kaudestaan NHL:ssä.

Kovalevin viimeisin NHL-seura Florida Panthers, osti vuoden 2013 tammikuussa venäläishyökkääjän sopimuksen ulos, eikä turhia selitellyt perään. Panthersin ratkaisu hiertää vieläkin yli 1300 NHL-ottelun legendaa, joka ei saanut koskaan pelata jäähyväisottelua taalaliigassa.

– Totta kai haluaisin jäähyväisottelun. Minut pakotettiin lopettamaan urani NHL:ssä. Haluaisin päättää NHL-urani oikealla tavalla. Olisi ollut siistiä päättää ura pelaamalla normaalista, koska minut vain heitettiin pois Floridasta. Kukaan ei selittänyt minulle mitään. He vain sanoivat, että eivät tarvitse minua enää. Halusin päättää kauden 2012-13 farmissa, mutta minulle sanottiin, että kunnianosoituksena minulle, he eivät päästä minua sinne. En ymmärtänyt yhtään mitä silloin tapahtui. Florida vain halusi, että allekirjoitan paperin jonka mukaan jään eläkkeelle NHL:stä, Kovalev paljasti venäläislehti R-Sportille.

Nykyään Kunlun Red Starsin apuvalmentajana toimiva Kovalev paljasti myös tiistaina, että hän haaveilee vielä paluusta kaukaloon. (Lue lisää klikkaamalla tästä.)


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?