Tätä ei nähty tv:ssä: Donald Trumpilta yllättävä lahja Vladimir Putinille Helsingin huippukokouksessa – venäläisen NHL-voittajan pelipaita ja kiekko!

© Kuva: Getty Images

Maanantaina Helsingissä järjestetyn Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien huippukokouksen yhteydessä vaihdettiin hyvien tapojen mukaisesti myös lahjoja osapuolten välillä ja urheilu oli näissä kotiinviemisissä vahvasti mukana.

Venäjän presidentti Vladimir Putin varasti shown televisioidussa lehdistötilaisuudessa antamalla Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille lahjaksi juuri päättyneiden jalkapallon MM-kisojen pelipallon.

Trump ei halunnut jäädä pekkaa pahemmaksi.

ABC News-kanavan mukaan Putinin edustaja Dimitri Peskov kertoi venäläiselle uutistoimisto Tassille Trumpin lahjoittaneen puolestaan jääkiekosta tunnetusti pitävälle Venäjän presidentille juuri Stanley Cupin voittaneen NHL-tähti Aleksandr Ovetshkinin pelipaidan sekä kiekon.

Ovetshkin on Putinin suuri kannattaja ja kampanjoi muun muassa viime vuonna voimakkaasti tämän puolesta. (uutinen)