Seuraavaan KHL-kauteen on hieman yli kuukausi aikaa, ja useiden joukkueiden pelaajaryhmät alkavat olemaan kasassa. Markkinoilta löytyy silti edelleen hyviä vahvistuksia, kuten esimerkiksi Suomen olympiajoukkueen hyökkääjä Jonas Enlund.

Tapparan entinen hyökkääjätähti on kiertänyt KHL:ssä viimeiset kahdeksan vuotta. Viime kaudella Enlund edusti Sibir Novosibirskiä, missä hän pelasi 55 ottelua tehoin 9+17=26. Hän kuului joukkueensa johtopelaajiin ja sai paljon vastuuta. Portit sopimuksen uusimiseen ovat kuitenkin sulkeutuneet, sillä Sibir täytti ulkomaalaispelaajien kiintiönsä jo aikaisessa vaiheessa.

Sama ongelma vaivaa myös useita muita KHL-joukkueita, mutta Enlundilla on vielä yksi hyvä vaihtoehto minne suunnata. Kunlun Red Starissa on vielä paikka yhdelle ulkomaalaispelaajalle, jonka Enlund voisi täyttää. Hän pelasi kiinalaisseurassa toissa kaudella, joten alue ei olisi miehelle täysin tuntematon.

Lisäksi Kunlunia käskyttää tuttu mies, kun seura hankki uudeksi päävalmentajakseen Leijonien valmennustiimiin kuuluneen Jussi Tapolan.

Venäläislehti Championat uskoo Enlundin löytävän itselleen joukkueen, missä hän pääsee loistamaan. Jos pelaaja aikoo jatkaa ensi kaudella KHL:ssä, lehti arvio Kunlunin olevan paras vaihtoehto.

On myös mahdollista, että Enlund palaa Suomeen. Maajoukkuepelaaja olisi mille tahansa Liiga-seuralle merkittävä vahvistus.