Vegas Golden Knightsin tähtilaituri James Neal ja David Perron ovat saattaneet pelata viimeiset ottelunsa nevadalaisjoukkueessa, kirjoitti Las Vegas Review-Journalin toimittaja David Schoen.

Kumpikaan hyökkääjistä ei ole vielä allekirjoittanut jatkosopimusta Golden Knightsin kanssa. Aikaa vapaiden pelaajien markkinoiden käynnistymiseen on enää noin viikko.

Nealin edustaja, Patrick Morris ei paljastanut sunnuntaina Schoenille, onko Vegasin suunnalta kuulunut mitään. Sen sijaan hän vihjasi, että tarjouksen on tultava ennen vapaiden pelaajien markkinoita, mikäli Golden Knights haluaa pitää viime kaudella 25 maalia tykittäneen maaliruiskun. Neal on pelannut NHL:ssä 10 kautta jäämättä kertaakaan alle 20 maalin rajapyykin.

– Maalaisjärkikin sen sanoo. Jos Neal ei saa sopimusta ennen heinäkuun alkua, hän ei todennäköisesti palaa Vegasiin. Sen voin sanoa, että Neal rakastaa Vegasia ja haluaa pysyä siellä, Morris sanoi Schoenille.

Perronin agentti, Allan Walsh puolestaan sanoi, ettei Vegas ole tehnyt kanadalaiselle edes sopimustarjousta Stanley Cupin finaalien jälkeen.

30-vuotias Perron oli runkosarjassa joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja tekemällä 70 runkosarjapelissä komeat 66 tehopistettä (16+50). Neal sijoittui Vegasin pistesarakkeessa kuudenneksi tehoin 25+19=44.

Pudotuspeleissä Perron osui tolppien väliin vain kerran ja syötti kahdeksan osumaa. Nealille merkittiin 20 ottelussa kuusi maalia ja 11 tehopistettä.