NHL:n runkosarjavoiton vienyt Nashville Predators joutui pettymään pudotuspeleissä, kun tie nousi pystyyn jo toisella kierroksella. Hävityn Winnipeg Jets -sarjan jälkeen yksi Predators-pelaaja joutui hyvästelemään joukkuekaverinsa.

Nashville ilmoitti kauden päättävässä mediatilaisuudessa, ettei 17 kautta NHL:ää kiertänyt hyökkääjä Scott Hartnell ole saamassa jatkosopimusta. Veteraanin uran pelättiin päättyneen siihen, mutta Hartnell on nyt paljastanut Sportsnetille, ettei hokkareita ole löyty naulaan ainakaan vielä.

– Olen seurannut käynnissä olevia pudotuspelejä, ja minulla on edelleen paloa pelata. Minun ykköstavoite seuraaviksi kuukausiksi on saada kroppa jälleen valmiiksi. Minulla oli pientä vaivaa viimeisissä peleissä, mutta sain alle hyviä matseja, Hartnell kertoi.

Kanadalaishyökkääjä on loistanut omassa roolissaan, eli alempien ketjujen rouhijana. Jos joku seura tarvitsee häntä, Hartnell ei epäröi lähteä takaisin NHL:n parrasvaloihin.

– Jos pääsen kuntoon, uskon edelleen olevani tarpeeksi hyvä. Olen edelleen tehokas. Jos en uskoisi siihen, jättäisin leikin kesken.

Hartnell kohtaa tänä kesänä uusia haasteita, sillä hänen esikoisensa syntyi toukokuun puolessa välissä. Perhe asuu tällä hetkellä Kelownan kaupungissa lähellä Vancouveria. Uusi perheenjäsen ei kuitenkaan ole Hartnelille este etsiä uutta seuraa muualta.

– Minä ja vaimoni juttelimme asiasta, eikä poikani ole vielä koulussa. Jos tuolla on joukkue, joka on minulle sopiva, me lähdemme varmasti sinne.

Lastenkasvatuksessa Hartnell ei halua ottaa samaa roolia kuin NHL-jäillä. Pahan poliisin rooli siirtyykin enemmän äidin vastuulle.

– Aion olla todella pehmo, ainakin aluksi. Mutta minut kasvatettiin uskomaan, että kuri kertoo välittämisestä, Hartnell nauraa.