Vegas Golden Knights-Washington Capitals
Tiistaina 29.5 klo 03.00
NHL

Stanley Cupin finaalit alkavat maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa. Finaalisarjassa nähdään yksi modernin urheilun tuhkimotarinoista, kun laajennusjoukkue Vegas pyrkii voittamaan mestaruuden heti ensimmäisellä kaudellaan, vastassaan Washington.

Vegasin taika pitää

Vegas on todistanut kaikille epäilijöilleen kerta toisensa jälkeen, ja nyt joukkue pelaa Stanley Cupin finaaleissa. Tempun ei pitänyt olla millään mahdollista, mutta niin vain joukkueella on mahdollisuus voittaa himoittu mestaruus heti avauskaudellaan.

Vegas on NHL:n nopeimpia joukkueita niin luistimilla kuin pelitavallisestikin. Joukkue on rakennettu juuri näitä ominaisuuksia silmällä pitäen ja joukkue on sitoutunut valittuun pelitapaan ihailtavalla tavalla. Maalissa Marc-Andre Fleury on ollut kevään pudotuspeleissä omaa luokkaansa, ehdoton kevään johtohahmo toistaiseksi.

Washington on vihdoin karistanut pudotuspelipeikon selästään ja joukkue pelaa finaaleissa 20 vuoden tauon jälkeen. Matkalla finaaleihin joukkue pudottui mm. Pittsburghin ja Tampa Bayn, joten Washingtonin vire on ollut tänä keväänä juuri oikeaan aikaan kova.

Washingtonin menestyksen tae on ollut kuumaa kevättä pelaava Alexander Ovetchkin, Niklas Backström sekä Evgeni Kutznetsov, joka on noussut täysin uudelle tasolle. Joukkueessa on nyt syvyyttä oikealla tavalla, ja se on näkynyt pudotuspeleissä kautta linjan.

Vegasilla on finaalisarjan alussa kotietu, joka on merkittävä etu joukkueelle. Kaksi ensimmäistä ottelua pelataan siis fanaattisen Vegasin kotiyleisön edessä, ja tunnelma tulee olemaan infernaalinen! Joukkueet kohtasivat kahdesti runkosarjassa, Vegas voitti molemmat ottelut.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Vegas voittaa – kerroin 2.18!

Jos Vegas voittaa ottelun, saat 25€ panoksella 54,50€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Washington voittaa, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.