Ruotsin Allsvenskanissa pelaava Modo kärkkyy todellista huippuvahvistusta, sillä seuran edustajat ovat tavanneet Winnipeg Jetsissä päättyneellä kaudella pelanneen ruotsalaispuolustajan Tobias Enströmin kanssa. Asiasta kertoo Hockeypuls.

Enströmin agentti Kalle Boden toppuutteli suurinta innostusta, vaikkei kylläkään kieltänyt mahdollisuutta, että Modossa kiekko-oppinsa saanut ruotsalainen palaisi tuttuun seuraan.

– Tobiaksesta tulee rajoittamaton vapaa agentti heinäkuun ensimmäinen päivä. Se tarkoittaa, että kaikki 31 NHL-seuraa ovat vapaat antamaan tarjouksen hänelle ja hänellä on mahdollisuus valita, Boden muistutti.

– Ensimmäistä kertaa hänellä on mahdollisuus astua vapaille markkinoilla ja Tobias merkitty NHL-nimi markkinoilla, joten hän kyllä kuuntelee.

 

Enströmin NHL-uran päättymisellä on spekuloitu runsaasti viime kuukausina. Ruotsalaisen pelimäärät sekä tehopisteet ovat laskeneet muutaman viime kauden aikana, eikä hänelle enää löytynyt Jets-puolustuksesta hänelle ominaista roolia.

Modo putosi kovista panostuksista huolimatta Allsvenskaniin kauden 2015-16 päätteeksi ja on yrittänyt siitä asti nousua SHL:ään, mutta ilman tulosta.