Nashville Predatorsin GM David Poile tiedotti maanantaina, että joukkue ei aio jatkaa veteraanihyökkääjä Scott Hartnellin sopimusta.

Urallaan 1249 NHL-ottelua yhteistehoin 327+380=707 pelannut Hartnell allekirjoitti viime kesänä yhden vuoden mittaisen ja yhden miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Predatorsin kanssa.

36-vuotias hyökkääjä pelasi runkosarjassa 62 ottelua tehopistein 13+11=24. Pudotuspeleissä voimahyökkääjä mahtui vain neljässä ottelussa kokoonpanoon, eikä hän kirjannut näissä koitoksissa yhtään tehopistettä.

Predators putosi toisella kierroksella dramaattisesti seiskaottelussa Winnipeg Jetsille.

– Tämä ei mennyt tietenkään aivan kuten suunniteltiin. Kun pääsin pelaamaan, luulin, että olin otteluun vaikuttava pelaaja, Hartnell sanoi Tennesseanin haastattelussa.

Hartnell pohtii pitkän uransa päättämistä tähän kauteen.

– Otan aikaa tämän päätöksen tekemiseen. Nämä viimeiset pari kuukautta olen miettinyt, että onko minulla vielä ”sitä” – ja pystynkö vielä luistelemaan. Ajattelin, että pelasin ihan vahvasti, mutta tässä hommassa pitää olla sydän ja intohimo mukana. Minusta tuntuu, että ne asiat ovat vielä täällä, Hartnell kertoo.