© Kuva: Getty Images

Leijonat-vahti Mikko Koskinen yllätti: Yrittää värvätä Ruotsin hirmuvireistä NHL-vahvistusta KHL-jätin leiville!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ruotsin maajoukkuevahti Anders Nilsson on aloittanut Tanskan MM-kisat loistavalla tavalla.

Vancouver Canucksin maalivahti on pelannut neljä ottelua huimalla torjuntaprosentilla 95,1. Ruotsi voitti A-lohkon näytöstyyliin häviämättä yhtään ottelua.

28-vuotiaan Nilssonin 2,5 miljoonan dollarin vuosipalkan NHL-sopimus päättyy ensi kaudella, mutta se ei ole estänyt kovaa KHL-huhumyllyä hänen ympärillään.

KHL-jätti Pietarin SKA menettää tämän kauden päätteeksi suomalaisvahti Mikko Koskisen NHL:ään ja pinnalle on noussut huhuja, joiden mukaan suurseura hakisi Nilssonista korvaajaa.

– Olen lukenut netistä huhuja, että SKA haluaisi minut, mutta en tiedä asiasta mitään. En ole neuvotellut kenenkään kanssa. Tiedän, että SKA tarvitsee maalivahtia, koska Koskinen matkasi NHL:ään, Nilsson kertoo venäläislehti Sport Business Onlinelle.

Koskinen ja Nilsson pelasivat samaan aikaan kaudella 2011-12 New York Islandersin farmijoukkueessa. Kaksikko kohtasi myös usein KHL:ssä kaudella 2014-15, kun Koskinen pelasi Sibirin ja SKA:n riveissä ja Nilsson Ak Bars Kazanin.

Kaksikko on selvästi vielä hyvää pataa, koska Koskinen oli soittanut entiselle pelitoverilleen erikoisissa merkeissä.

– Hän (Koskinen) muuten soitti minulle ja tiedusteli, jos haluisin mennä pelaamaan Pietariin. Sanon tämän nyt kerran – minulla on sopimus Vancouverin kanssa, joten en aio lähteä sieltä. NHL on vieläkin ensimmäinen prioriteettini. En halua sanoa pahaa KHL:stä, mutta maailman ykkössarja on Pohjois-Amerikassa, Nilsson tyrmäsi huhut seinään.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon