Leijonat päihittää Tshekin NHL-vahvistusten määrässä

© Kuva: Getty Images

Tshekki on saanut jääkiekon MM-joukkueeseensa kuusi NHL-vahvistusta. Nimekkäin pelaaja on 35-vuotias hyökkääjä Tomas Plekanec, joka hiljattain siirtyi Montrealista Torontoon.

Tshekin puolustuksessa nähdään Philadelphian Radko Gudas. Dallasin nuori Radek Faksa tuo hyökkäykseen sähäkkyyttä.

Leijonien joukkueessa on kahdeksan NHL:ssä tällä kaudella kiekkoillutta pelaajaa. Tshekki ja Venäjä jäävät MM-kisoissa NHL-vahvistusten määrässä suomalaisista jälkeen.

Tshekin joukkue jääkiekon MM-kisoissa:

Maalivahdit:

Pavel Francouz (Tsheljabinsk, KHL), David Rittich (Calgary, NHL), Dominik Hrachovina (Tappara).

Puolustajat:

Radko Gudas (Philadelphia, NHL), Adam Polasek (Sotshi, KHL), Michal Jordan (Amur Habarovsk, KHL), Filip Pyrochta (Liberec), David Sklenicka (Plzen), Michal Moravcik (Plzen), Filip Hronek (Grand Rapids, AHL), Libor Sulak (Grand Rapids, AHL), Martin Planek (Mountfield), David Musil (Trinec).

Hyökkääjät:

Tomas Plekanec (Toronto, NHL), Roman Cervenka (Fribourg), Andrej Nestrasil (Nizhnekamsk, KHL), Robin Hanzl (Nizhnekamsk, KHL), Robert Kousal (Davos), Roman Horak (Vitjaz, KHL), Dominik Kubalik (Ambri-Piotta), Filip Chytil (New York Rangers, NHL), Dmitrij Jaskin (St. Louis, NHL), Radek Faksa (Dallas, NHL), Michal Repik (Sparta Praha), Martin Necas (Brno), David Stastny (Zlin), Martin Kaut (Pardubice), Tomas Hyka (Chicago, AHL).