Kanadan kritisoitu maalivahti lipsautti MM-kisoissa – ”En nähnyt sitä kunnolla”

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!

HERNING. Kanada joutui maanantaina koville MM-kisoissa, kun Latvia piinasi tähtisikermää. Lopulta Kanada voitti jatkoajalla Connor McDavidin osumalla.

Kanadan maalivahti Darcy Kuemper oli varma suorittaja suurimman osan pelistä, mutta Latvian 1-1-tasoitusmaali lipsahti helpon näköisesti. Tilanne jäi harmittamaan Arizonan maalivahtia.

– Näin sen vasta liian myöhään. Kaveri oli ehtinyt jo siinä vaiheessa lähettää laukauksen. En nähnyt sitä kunnolla. Sain pienen osuman kiekkoon, mutta se meni silti maaliin, Kuemper harmitteli ottelun jälkeen.

Kuemperin MM-kisat eivät ole menneet nappiin. Arizonan maalivahti on pelannut neljä ottelua hyvin vaatimattomalla torjuntaprosentilla 85,2. Maanantaina Antti Raannan kakkosveskarin taso riitti kahteen pisteeseen. Kuemper myönsi, että Latvia pelasi hyvän pelin.

– He pelasivat todella hyvän pelin. He pääsivät hyvin irtokiekkoihin ja puolustivat todella kurinalaisesti. Me pelasimme myös itse kurinalaisesti, sillä otimme vain kaksi jäähyä. Onneksi Connor (McDavid) onnistui tekemään jatkoajalla maalin ja saimme voiton, Kuemper totesi.

Kanada päättää alkulohkopelit tiistaina kohtaamalla Herningin päiväottelussa Saksan.

Ville Hirvonen
@hirvonenville


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Perjantaina liigassa JYP - HPK! Lunasta talletusbonus!