IS: Kokenut kiekkoselostaja jätettiin ilman töitä – ”Sitä varmasti jää kaipaamaankin”

© Kuva: Nelonen Media

Ilta-Sanomat uutisoi torstaina, että jääkiekon SM-liiga kaudesta 2009 saakka selostanut Anssi Ritari ei jatka selostustöitä enää, kun SM-liigan TV-oikeudet siirtyvät Telialle.

Ritari ei yksinkertaisesti mahtunut Telian tiimiin.

– Oikeastaan otin sen tiedon vastaan tietyllä tavalla huojentuneena. Kyllähän sitä varmasti jää kaipaamaankin, mutta toisaalta tämä on myös helpotus, Ritari kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Uusi toimija haluaa uudistua, eikä tähän liity sen suurempaa dramatiikkaa. Ymmärrän ratkaisun täysin.

39-vuotiaan Ritarin mukaan selostajan työ on ehtinyt käymään myös raskaaksi vuosien aikana. Hän aloitti jo kaksikymmentä vuotta sitten aloittaen paikallisradiosta, josta tie vei Urheilukanavalle.

– Vaikka se onkin mielekästä työtä, niin samalla se on todella rankkaa ja kuluttavaa. Minullekin on selostusreissuilla kertynyt satojatuhansia kilometrejä auton ratissa. Pelejä olen selostanut noin 2 500. Se on alle nelikymppiselle aika hurja määrä.

Ritari jatkaa vielä Ruudun muun sisällön parissa hetken aikaa.

– Sanotaan näin, kuten olen sen itse ajatellut: lopetan selostusurani 30.9.2018, kun työsopimukseni loppuu. Silloin tulee 20 vuotta näitä hommia täyteen. Se on alle nelikymppiselle ihmiselle aika pitkä pätkä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Henri Havusela


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.