Turun Palloseura paljasti yllättävän uutisen perjantaina. TPS:n toimitusjohtaja vaihtuu, kun Mika Eskola siirtyy syrjään. Uusi toimitusjohtaja esitellään kesäkuun alussa.

– Kun Mika aloitti toimitusjohtajana, TPS ui urheilullisesti ja taloudellisesti syvissä vesissä. Mika on tehnyt rohkeita ja tuloksekkaita uudistuksia sekä urheilutoiminnan että toimiston organisointiin. Urheilullinen menestys on parantunut merkittävästi, ja olemme nousseet sarjan pohjamudista takaisin kärkikahinoihin. Myös talous on kehittynyt oikeaan suuntaan, vaikka vielä teemmekin tappiota. Tämä johtuu siitä, että emme ole halunneet tinkiä joukkueen ja urheilutoiminnan laadusta. Uskomme, että kiinnostava ja hyvin menestyvä joukkue sekä jatkuvasti parantuvat ottelutapahtumamme ja ravintolapalvelumme kääntävät talouden voitolliseksi muutaman vuoden sisällä, HC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Veli-Pekka Marin sanoo HC TPS:n tiedotteessa.

Eskola sanoo nauttineensa ajasta TPS:n toimitusjohtajana.

– Työ TPS:n toimitusjohtajana on ollut upeaa aikaa, vaikka muutoksen johtaminen on ajoittain tietysti myös rankkaa. Päällimmäinen tunteeni näin luopumisen hetkellä on ylpeys tiimistä, jonka olemme Turkuun koonneet, kaukaloon ja sen ulkopuolelle. Olemme yhdessä näiden hienojen ihmisten kanssa tehneet paljon uudistuksia ja luoneet hyvän pohjan, jolta organisaatio voi uuden johtajansa kanssa ponnistaa kohti vieläkin parempaa menestystä, Eskola sanoo.

Turun Palloseura sijoittui tämän kauden Liigassa neljänneksi. Kausi päättyi pronssipelin tappioon Helsingin IFK:lle.