Oho! Rääväsuinen NHL-luotsi suututti luottosoturinsa haukkumalla häntä ”wc-istuimeksi” – seuran vaihto tiedossa?

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella tunnetaan todella suorapuheisena ja jopa rääväsuisena valmentajana.

Nyt Tortorella saattoi kuitenkin mennä liian pitkälle, kun hän kutsui kahdeksan vuotta Blue Jacketsia edustanutta hyökkääjää Matt Calvertia hyvin erikoisella nimellä.

– Hänen pelinsä menee ylös ja alas samalla tavalla kuin wc-istuin. Hän saattaa pelata täysin oikein, mutta sitten hän tekee jättimäisen virheen. Olemme käyneet tätä asiaa jonkin verran läpi, Tortorella sanoi ennen Blue Jacketsin putoamista maanantaina The Athletic -lehdelle.

Calvert ei ollut tyytyväinen, kun hän kuuli putoamisen jälkeen valmentajansa erikoisen kommentin.

– Kuulin sen pelin jälkeen, kun hän sanoi jotain wc-istuimesta – ylös ja alas? Olen todella rehellinen itseni kanssa. Olen ehkä oman pelaamiseni pahin kriitikko. Olin iloinen pelaamisestani tällä kaudella, Calvert sanoi.

Sopimuksensa tähän kauteen päättävä 28-vuotias antoi takaisin kovan näpäytyksen Tortorellan suuntaan.

– Mielestäni ainut asia, joka on mennyt ylös ja alas wc-istuimen lailla, on minun peliaikani. Pelaan yhdessä ottelussa 15 minuuttia ja seuraavassa kahdeksan minuuttia. Luulin, että annoin kaikkeni sillä peliajalla mitä sain. Jos hän haluaa puhua wc-istuimesta, niin ehkä hänen pitäisi antaa minulle tasaisemmin peliaikaa, kanadalainen lataa.

Calvert on tämän kauden päätteeksi vapaa pelaaja ja miehen puheista voi havaita ”hieman” tyytymättömyyttä. Voi olla, että Calvertin kahdeksan vuotta kestänyt aika Columbuksessa on tulossa päätökseen.