Ruotsin pääsarja SHL:n runkosarjan ylivoimaisella erolla voittanut Växjö marssi näyttävästi pudotuspelien finaaleihin sunnuntaina, kun se otti neljännen perättäisen voittonsa Malmöstä ja vei ottelusarjan 4-0. Menestys vaati kuitenkin hintansa.

Växjö oli jo ensimmäisessä erässä menettänyt keskuhyökkääjä Linus Fröbergin, joka loukkaantui taklauksen seurauksena. Toipilaslista kasvoi myöhemmin vielä yhdellä nimellä.

Vierasjoukkueen maalilla torjunut Viktor Fasth kompastui pelitilanteessa joukkuekaveri Daniel Rahimin luistimeen ja kaatui jään pinnalle kovalla vauhdilla. Fasthin pää otti jäästä ison iskun vastaan, eikä Ruotsin olympiajoukkueeseen kuulunut torjuja voinut enää jatkaa ottelua.

Fasth pystyi seisomaan, mutta hän tarvitsi taluttajien apua päästäkseen pukoppiin hoidettavaksi.

Voit lukea katsoa ottelun kohokohdat ja Fasthin loukkaantumisen tästä.