Porin Ässät on tehnyt kahden vuoden mittaisen sopimuksen TUTO:ssa tällä kaudella loistaneen hyökkääjän Aki Juuselan kanssa.

Juusela teki Mestiksessä kovaa jälkeä, kun 41 runkosarjaottelussa syntyi huimat 24 maalia, joka oikeutti sarjan maalipörssin neljänteen sijaan. 26-vuotias Lukko-kasvatti oli TUTO:n paras maalintekijä.

Juuselan tahti kiihtyi pudotuspeleissä, joissa hän teki 15 peliin yhdeksän maalia ja 13 tehopistettä.

Ässien tiedote:

Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Aki Juuselan kanssa. Sopimus pitää sisällään seuran option kaudesta 2019-20.

Liigatasolle Ässissä murtautunut Juusela pelasi Patapaidassa vuosina 2011 – 2013 yhteensä 47 ottelua ja hyökkääjä oli Ässien mukana voittamassa Suomen mestaruutta keväällä 2013.

Viime kausien ajan Juusela on pelannut pääosin Mestiksessä. Tällä kaudella TuTo:ssa laitahyökkääjä pommitti runkosarjassa 41 ottelussa 24 maalia. Mestiksen pudotuspeleissä Juusela pelasi 15 ottelua tehoin 9+4 =13 ja oli mukana saavuttamassa Mestiksen hopeamitaleita. Hyökkääjä pelasi kauden aikana myös yhden ottelun Ässissä lyhyen lainasopimuksen myötä.

– Juusela on meille tuttu pelaaja ja on hienoa saada hänet takaisin Ässiin onnistuneen Mestis-kauden jälkeen. Hän tuo meille lisää kamppailuvoimaa ja syvyyttä hyökkäykseen. Uskomme, että hän pystyy tekemään tulosta myös Liigatasolla, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

– Tämä on minulle hieno mahdollisuus. Poriin palaa aikuistunut ja ihmisenä kasvanut Aki Juusela.

– Ässistä lähtemisen jälkeen minulla oli muutama vaikeampi vuosi ja voikin sanoa, että polku nykyiseen tilanteen ei ole ollut niitä helpompia.

– Joukkueeseen pyrin tuomaan suoraviivaisuutta, fyysisyyttä sekä kamppailuvoimaa. Hyvän laukaukseni sekä hyvän maalinedustapelaamisen kautta pyrin myös tuloksen tekemiseen, Aki Juusela kommentoi.