NHL-veljekset tapaavat ensi kertaa suru-uutisen jälkeen: ”Olen vaikuttunut”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin Jordan Staalin pienen tyttären kohtalo pysätti kiekkomaailman viime viikolla. Vastasyntynyt tytär, Hannah, kuoli pian synnytyksen jälkeen. Hurricanesin avainpelaajiin kuuluva Staal oli tapahtuman vuoksi sivussa joukkueen toiminnasta muutaman päivän ajan, mutta palasi nopeasti takaisin tositoimiin.

Carolina Hurricanes kohtaa maanantain ja tiistain välisenä yönä Minnesota Wildin. Samalla kyseinen ottelu on ensimmäinen peli surutapahtuman jälkeen, kun Jordan kohtaa isoveljensä, Eric Staalin kaukalossa.

Isoveli uskoo Jordanin nopean paluun kaukaloon olevan pelkästään hyvä asia.

– Se on peli. Joskus kun olet kaukalossa pelaamassa, se saattaa olla rauhallinen paikka, koska silloin keskityt vain edessä olevaan asiaan. Uskon, että se on sellaista monelle muullekin, Eric aprikoi The Athleticin haastattelussa.

Vaikka Eric ei ole päässyt lohduttamaan pikkuveljeään kuin korkeintaan puhelimen välityksellä, on hän ollut tiukasti yhteydessä Jordaniin. Samalla hän on huomannut veljensä ja hänen vaimonsa voiman.

– Olen vakuuttunut ja ylpeä siitä, että miten hänen vaimonsa on käsitellyt kaiken, jonka he ovat käyneet läpi viime kuukausina. Se on ollut äärimmäisen vaikeaa heille ja koko perheelle. He ovat vahvoja ihmisiä. Heillä on vahva usko Jeesukseen ja se on tavallaan auttanut koko prosessissa, Eric näkee.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½