Näissä asioissa Jokereiden pitää parantaa – entinen kiekkotähti linjaa: ”Vaikuttaa pitkältä sarjalta”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit
Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Jokerit avasi KHL:n pudotuspelit lauantaina tappiollisesti, kun Sotshi käänsi tasaisen ottelun voitokseen jatkoerässä 3-2.

Jokerit hallitsi lieväkseltään avausottelua ehkä juuri kotietunsa takia. Taistelu oli kuitenkin läpi pelin melko tasaista.

– Tasainen ensimmäinen peli, jossa molemmilla oli omat hetkensä ratkaista ottelu. Vaikuttaa pitkältä sarjalta, jossa marginaalit ovat pieniä, kuten Sotshin luistimista pomppinut ratkaisumaali osoitti, ennakoi KHL:ää tiiviisti seuraava entinen kiekkoammattilainen Janne Hauhtonen.

Jokerit pääsi pelaamaan selvästi enemmän ylivoimaa kuin vastustaja, mutta alkua lukuun ottamatta ylivoima oli tehotonta pyöritystä.

– Jokereiden ylivoima pitää saada tehokkaammaksi toiseen otteluun. Varsinkin ensimmäisessä jatkoerässä Jokereilla oli mahdollisuudet ratkaista peli ylivoimalla, Hauhtonen toteaa.

Yksi käänteentekevä asia Sotshin voittoon oli kokenut maalivahti Konstantin Barulin. Venäläinen torjui peräti 52 laukausta.

– Barulin oli loistava lauantaina, mutta pystyykö jatkamaan samalla tasolla, miettii Hauhtonen.

Sunnuntaina Helsingissä pelataan toinen kamppailu. Ensi viikolla pelit jatkuvat sitten Sotshissa.

– Jokerit tarvitsee voiton sunnuntaina, jotta ei joudu lähtemään 0-2 tilanteessa Sotshiin kahteen vieraspeliin, Hauhtonen painottaa.

Yksi seikka voi kääntää sunnuntaisen pelin Jokerien voitoksi, sillä lauantainen peli oli ylipitkä ja palautumisaika on jäänyt vähiin.

– Miten Sotshin pakit ovat palautuneet eiliseltä? Jokereiden peluutus oli Sotshia tasaisempaa, Hauhtonen pohtii.

Jokerit ja Sotshi iskevät yhteen sunnuntaina klo 16.00 Suomen aikaa ja ottelu on nähtävissä suorana osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!