Vihdoinkin! USA juhlii olympiakultaa 20 vuoden tauon jälkeen

© Kuva: Getty Images

Bruce Springsteenin jättihitti Born In The USA soi Gangneungin kiekkoareenalla naisten olympiafinaalin jälkeen. USA saavutti vihdoin unelmansa todella pitkän kaavan kautta.

Finaali venyi voittolaukauskilpailun jatkolaukauksille. Varsinainen peliaika Kanadan ja USA:n välillä päättyi 2–2, eikä jatkoaikakaan tuonut ratkaisua. Voittomaalikilpailu ratkesi kuudennessa parissa, kun USA:n Jocelyne Lamoureux-Davidson onnistui, ja tämän jälkeen USA:n maalivahti Madde Rooney torjui Kanadan Meghan Agostan yrityksen.

USA on viime vuosina hallinnut naisten jääkiekkoa, sillä se on voittanut kahdeksasta edellisestä maailmanmestaruudesta peräti seitsemän. USA:n edellisestä naisten jääkiekon olympiakullasta oli kuitenkin ehtinyt vierähtää peräti 20 vuotta. Edellisen kerran USA juhli kultaa Naganossa 1998, sen jälkeen Kanada oli vienyt neljä peräkkäistä olympiakultaa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!