Erik Haula ja Vegas Golden Knights eivät kauan suostuneet kärvistelemään synkkyydessä.

Tiistaina joukkue hävisi maalivahtinsa Marc-Andre Fleuryn tunteikkaan paluuottelun Pittsburghissa, mutta varhain aamulla Suomen aikaa pelatussa ottelussa palattiin jo normaaliksi muodostuneeseen päiväjärjestykseen.

Haula teki maalin, jo kauden 21. osumansa, ja Vegas voitti San Jose Sharksin vieraissa maalein 5–3.

Haula avasi Vegasin maalihanat 1–1-tasoitusmaalilla tasan 14 minuutin kohdalla käytännössä vasta joukkueen ensimmäisestä maalipaikasta. Vegasilla oli vahva pyöritys hyökkäyspäädyssä, ja Colin Millerin siniviivalaukaus kimposi hyökkäysalueen keskelle, mistä David Perron laukoi. Sharksin maalivahti Martin Jones torjui, mutta lähimpänä maalia oleva Haula oli unohtunut Sharksin puolustajilta aivan yksin maalin nurkalle ja kävi lakaisemassa irtokiekon sisään.

Haula, kuten koko joukkue, on ollut viime aikoina aivan ilmiömäisessä vireessä. Haulalla on kasassa 50 ottelusta nyt hurjat tehot 21+19=40. Kahdeksassa viime ottelussa Haula on takonut pisteet 6+2=8.

Vegas taas johtaa Tyynenmeren divisioonaa jo 12 pisteen erolla Sharksiin ja Calgary Flamesiin sekä koko läntistä konferenssia kolmen pisteen kaulalla Nashville Predatorsiin.

Katso Haulan kauden 21. maali tästä linkistä.