Suomalaisen NHL-hyökkääjän huippuotteilla raju seuraus: pelitoveri vaatii siirtoa pois!

© Kuva: Getty Images
Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen on noussut vihdoin loistavilla otteillaan joukkueensa vakituiseen pelaavaan kokoonpanoon.

21-vuotias Kapanen on takonut 11 NHL-otteluunsa kolme maalia ja hänen peliaikansa on noussut peli peliltä suuremmaksi.

Suomalaislupauksen huippuotteet ovat kuitenkin olleet turmio Leafsin toiselle hyökkääjälle Josh Leivolle, joka ei ole päässyt pelaamaan vielä kertaakaan vuoden 2018 puolella.

Leivo on tahkonnut tällä kaudella 12 ottelua NHL:ssä tehoin 1+2=3.

24-vuotiaan kanadalaisen suurin ongelma on se, että häntä ei voi lähettää AHL:ään, ilman siirtolistan kautta menemistä. Leafs ei ole halunnut ottaa riskiä, että joku toinen NHL-seura poimisi nuoren kiekkoilijan ilmaiseksi siirtolistalta.

Sportsnetin Hockey Night in Canada -lähetyksessä kerrottiin, että Leivo haluaa päästä pelaamaan vakituisesti ja on vaatinut Maple Leafsiä kauppaamaan hänet pois.

Leivon agentti Ian Pulver ei halunnut myöntää, eikä kieltää tietoa The Athletic -lehdelle.

– Josh on pelaaja, joka seisoisi Maple Leafsin takia vaikka junan eteen. Josh varattiin Leafsiin ja hän haluaa olla Leafsissä pitkään. Hän rakastaa olla kokoonpanossa – maanantai-iltana ja jokaisena muunakin iltana. Hän ei ole ollut nyt kokoonpanossa pitkään aikaan, eikä ole pelannut paljoa viimeisen kahden kauden aikana. Hän on tullut siihen pisteeseen urallaan, että hänen pitäisi pelata vakituisesti, Pulver sanoi.

– Leafsin GM Lou Lamoriello on keskustellut Joshin kanssa jo asiasta. Eikä tule yllätyksenä, että Maple Leafs ja Lou on hoitanut tilanteen ensiluokkaisen hyvin, agentti jatkoi.

Maple Leafs pelaa seuraavan kerran Suomen aikaan maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun vastaan asettuu Anaheim Ducks.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!