Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin välisestä ottelusta tuli odotetun fyysinen ja kovia taklauksia nähtiin jo avauserässä.

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi sai tuntea fyysisen pelin nahoissaan, kun Kingsin järkälemäinen puolustaja Christian Folin niittasi hänet täysin pystyyn siniviivalla.

Oilers-hyökkääjä Jujhar Khaira ei jäänyt katselemaan, kun hänen 19-vuotiasta ketjutoveriaan kohdellaan kaltoin, vaan hän hyökkäsi välittömästi Folinin kimppuun ja antoi hänelle elämänsä löylytyksen.

Khaira murjoi Folinia hirmuisilla nyrkki-iskuilla naamaan, eikä ruotsalaispuolustaja saanut yhtään iskua perille tappelun aikana.

Tuomari antoi tappelupukareille viiden minuutin rangaistukset tappelemisesta sekä Khairalle ylimääräisen kahden minuutin jäähyn väkivaltaisuudesta.

Oilersin onneksi Puljujärvi oli Folinin puhtaan taklauksen jälkeen kunnossa.

Katso tilanne kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä.

Kings voitti ottelun lopulta lukemin 4-2. Toisessa erässä ykkösketjuun Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin rinnalle siirretty Puljujärvi jäi ilman tehopisteitä.