Liigaseura luopui jälleen yhdestä tähtipelaajasta – kultakypärä purki sopimuksen ja siirtyy Sveitsiin

© Kuva: Pekka Mäntylä

Helmikuu ei ole ollut kouvolalaiselle Liigaseuralle KooKoolle mieluisa. Joukkueen pudotuspelihaaveet ovat enää teoreettisesti mahdolliset ja useat tähtipelaajat ovat suunnanneet katseensa muihin seuroihin.

Suolaa kouvolalaisten kannattajien haavoihin lisäsi tuorein tiedote, jossa kerrottiin, että joukkueen tähtipelaaja ja kultakypärä Michael Keränen on purkanut sopimuksensa ja jatkaa loppukauden ulkomailla.

– Vaikean viime kauden jälkeen minuun luotettiin KooKoossa ja nautin ajastani Kouvolassa. On sääli, ettei joukkueen suoritus riittänyt tällä kaudella tätä pidemmälle. Kiitos kannattajille, seuralle sekä yhteistyökumppaneille ja tsemppiä tulevaan, Michael Keränen kommentoi KooKoon tiedotteessa.

Keränen keräsi tällä kaudella 39:ssä ottelussa tehot 16+22=38.

Keränen löysi itselleen uuden seuran Sveitsistä ja liittyy maan pääsarjassa putoamista vastaan taistelevan Geneve-Servette HC:n riveihin. Hän solmi joukkueen kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

KooKoon miehistö on heikentynyt merkittävästi viimeisten viikkojen aikana, kun Kerästä ennen joukkueesta lähtivät avainpelaajat Patrick Bjorkstrand ja Jake Newton.

Voit lukea lisätietoja kaksikon siirtokuvioista:
Bjorksrand-uutinen
Newton-uutinen


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!