Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Leo Komarovin nimi on pyörinyt siirtohuhuissa läpi kauden.

Komarovin neljän vuoden mittainen ja 11,8 miljoonan dollarin arvoinen sopimus päättyy tähän kauteen, joten ilman jatkosopimusta, Maple Leafs saattaa menettää hänet ilmaiseksi kesällä toiseen joukkueeseen. Päättyvän sopimuksen takia 31-vuotias suomalaiskonkari olisi loistava väliaikainen apu pudotuspeleistä taistelevalle joukkueelle, joka myös Maple Leafs on.

Sportsnetin toimittajan Chris Johnstonin mukaan Maple Leafs ei ole keskustellut kenenkään tähän kauteen sopimuksensa päättävän pelaajansa kanssa uudesta sopimuksesta. Tähän joukkioon kuuluu Komarovin lisäksi hyökkääjät James van Riemsdyk ja Tyler Bozak.

Johnsonin mukaan ainakin kaksi joukkuetta ovat tiedustelleet van Riemsdykin saatavuutta, mutta Maple Leafs ei halua luopua 22 maalia tällä kaudella pyssyttäneestä hyökkääjästä.

Sportsnetin toinen sisäpiiritoimittaja Nick Kypreos lisäsi Johnsonin puheenvuoroon, että pudotuspelipaikoista tosissaan taisteleva Maple Leafs haluaa pitää kaikki kolme sopimuksensa tähän kauteen päättävää peluriaan mukana kevään tosipeleissä, eikä heitä aiota kaupata tämän takia.