Miro Heiskanen on luonnollisesti HIFK:n ylivoimaisesti seuratuin pelaaja tällä kaudella.

Heiskasen lisäksi helsinkiläisten puolustuksessa yllättävänkin isoihin rooleihin ovat nousseet myös kovat maalimäärät takonut Oliwer Kaski sekä seuran oma kasvatti Elias Ulander.

Ulander on pelannut loistavan kauden. Vasta 20-vuotias tulokaspuolustaja ei ole tehopisteillä mässäillyt, mutta omalla puolustusalueella kiekollinen puolustaja on hoitanut tonttinsa hämmentävänkin hyvin.

Viime kaudella Nuorten SM-liigan parhaaksi puolustajaksi valittu Ulander ei erotu fysiikalla, mutta tästä huolimatta hän on ollut 29 pelaamassaan ottelussa vain kaksi kertaa jäällä, kun HIFK:lle on tehty maali tasakentällisin.

Nuorukaisen plus-miinus-saldo näyttääkin komeaa lukemaa +11, mikä on HIFK:n joukkueen neljänneksi paras lukema sekä puolustajista toiseksi paras Heiskasen (+13) jälkeen.

Ulander solmi HIFK:n kanssa peräti kolmen vuoden mittaisen sopimuksen viime keväänä.

Kunhan viime kaudella Nuorten SM-liigassa eniten teho- sekä syöttöpisteitä kerännyt Ulander saa varmuutta kiekolliseen pelaamiseen myös Liigassa, on HIFK:lla käsissään erittäin potentiaalinen tähtipuolustaja tuleville kausille.