Suomalaispakki hurmaa NHL:ssä syrjässä tähtiloistolta – uskomattoman hienot tilastot!

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Dallas Starsin suomalaispuolustajan Esa Lindellin nimeä ei usein näy otsikoissa. Melko harvoin 23-vuotias puolustaja esiintyy myöskään pääosissa kierrosten tähtihetkiä sisältävissä koosteissa.

Mutta jos tehtäisiin kooste piilossa tähtiloistosta takuuvarmasti illasta toiseen suorittavista raskaan perusduunin raatajista, Lindell olisi esillä lähes joka kierroksella.

Otetaan esimerkki viime yön vierasottelusta Detroit Red Wingsiä vastaan, jonka Dallas voitti 4-2.

Lindell pelasi kaikista Starsin pelaajista toiseksi eniten, 22.38 minuuttia. Ruotsalainen tähtipuolustaja John Klingberg pelasi 13 sekuntia enemmän. Lindell pelasi Starsin miehistä eniten vaihtoja, 26. Puolustajat Dan Hamhuis ja Greg Pateryn pääsivät samaan lukemaan.

Alivoimalla Lindell pelasi joukkueestaan eniten, 1.42 minuuttia. Tasakentällisin Lindell pelasi Starsista toiseksi eniten, 20.40 minuuttia, kun Paterynille kellotettiin 12 sekuntia enemmän.

Myös laukausten blokkauksissa Lindell oli Starsin ykkönen yhdessä Paterynin kanssa, kun molemmat panivat kroppaa kiekon tielle neljä kertaa.

Ai niin. Siinä sivussa Lindell sai syöttöpisteen Radek Faksan viimeistelemään tärkeään 1–1-tasoitusmaaliin. Lindellin koko kauden saldo 46 ottelusta on 4+13=17, +14.

Kuriositeettina mainittakoon, että myös Klingberg sai tuohon maaliin syöttöpisteen, vaikkei ollut koskenut kiekkoon pitkään aikaan ennen osumaa. Klingberg sai ottelussa myös toisen syöttöpisteen ja valinnan kolmostähdeksi. Koko kaudella Klingberg on kerännyt tehot 6+37=43, +10.

Lindellin nimeä oli tähtivalintojen joukosta turha etsiä – kuten yleensäkin.

Mutta tärkeämpää miehelle itselleenkin lienee se, että pukukopissa hänenlaisiaan itsensä likoon laittavia duunareita arvostetaan suuresti – jopa enemmän kuin pistelinkoja.

Katso Lindellin syöttämä ja Faksan viimeistelemä maali tästä linkistä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!