Pelicans ja HPK taistelivat lauantaina yli 5 000 katsojan edessä Liigan pisteistä Tallinnassa. Pääsarjahistorian ensimmäinen ulkomailla pelattu ottelu päättyi lopulta Kerhon juhliin numeroin 3-4, kun Kristian Vesalainen iski ratkaisevan niitin voittomaalikisassa.

MTV Sportin uutisen mukaan ottelu ei jäänyt ainutlaatuiseksi siinä mielessä, että tapahtumalle on luvassa jatkoa.

– Minä uskon, että näiden kokemusten perusteella me pystymme vielä jalostamaan sitä, ja uskoisin, että jatkossa pelataan tämän sopimuksen puitteissa myöskin ensi kaudella, Lahden Pelicansin hallituksen puheenjohtaja Pentti Matikainen valaisi.

– Uskoisin, että tapahtuma täyttää taloudellisesti ne kriteerit, miksi me olemme tänne tulleet, Matikainen jatkoi ja paljasti, että Pelicansilla on kolmen vuoden sopimus tapahtumasta.

Mukana sopimuksessa ovat sivuston uutisen mukaan yhteistyökumppanit, Tondiraban halli ja Tallinnan kaupunki.

Maikkarin alkuperäisen uutisen voit lukea täältä.