Katkaiseeko Jokerit tappioputken Eeli Tolvasen johdolla? – ”Tutkapari taas kasassa”

© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Jokerereilla on menossa KHL:ssä suvantovaihe. Kuudesta viime ottelusta on saldona vain yksi voitto ja takana on kolmen pelin tappioputki.

Viimeksi KHL:n kestomenestyjä Metallurg Magnitogorsk oli sunnuntaina Jokereita parempi maalein 2-1 jatkoajalle venyneessä taistossa. Nyt Jokerit yrittää katkaista putkensa ottelussa, joka näytetään suorana Viasatilla.

– Jokereilla on takana tappiosta huolimatta hyvä esitys Magnitogorskia vastaan. Jokerit olisi voinut voittaa tehokkaammalla viimeistelyllä laadukkaan ja hyvätasoisen ottelun, toteaa Jokerien otteita tiiviisti seuraava entinen huippukiekkoilija ja entinen jokeripelaaja Janne Hauhtonen.

Jokereiden tehonuorukainen Eeli Tolvanen on palannut nuorten MM-kisoista, mutta huilasi vielä sunnuntaisen ottelun. KHL:ssä tällä kaudella tehot 17+15=32 takonut Tolvanen tekee paluun tiistaina.

– Tolvasen paluun myötä Jokereilla on taas kasassa tutkapari Brian O’Neill – Tolvanen.

– Tolvasella on varsinkin Jokereiden ylivoimapelissä suuri rooli, johon hän tuo lisää vaihtoehtoja ja toivottavasti myös tehokkuutta, Hauhtonen toteaa.

Jokereiden edelliset ottelut ovat olleet KHL:n huippujoukkueita TsSKA Moskovaa ja Magnitogorskia vastaan. Tiistaina vastaan luistelee ennalta astetta kevyempi vastustaja Traktor Tsheljabinsk. Traktor on tosin pelannut viime aikoina väkevästi voittamalla neljä peliä kuudesta ja jäänyt vain kerran pisteittä kuudessa edellisessä ottelussa.

– Traktor on menossa pudotuspeleihin itäisestä konferenssista ja se on koko sarjan kuntopuntarissa viimeistä kuutta peliä tarkasteltaessa viidentenä.

– Tasainen joukkue ilman supertähtiä. Sen peli nojaa hyvään viisikkopuolustukseen. Joukkueen maalivahdilla, Tshekin maajoukkuevahti Pavel Francouzilla oli viime kaudella koko sarjan paras torjuntaprosentti ja hän on pelannut myös tällä kaudella loistavasti, Hauhtonen toteaa.

Jokerit ja Traktor iskevät yhteen Helsingissä tänään klo 18.30. Ottelu on katsottavissa suorana Viasat Jääkiekko HD -kanavalla sekä Viaplay-palvelussa.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS