Helpotus! Leijonien olympiaehdokkaan loukkaantumisajasta huojentavia tietoja!

Swiss Hockey News kirjoittaa nettisivuillaan, että Sveitsin pääsarjassa läpi kauden liekehtinyt Antti Erkinjuntti selvisi taannoisesta loukkaantumisestaan vähällä. Sivuston mukaan hän on pois Tigersin kokoonpanosta kahden viikon ajan.

Leijonia syksyllä Helsingin Karjala-turnauksessa edustanut rovaniemeläislähtöinen on ainakin tämän kauden näyttöjen perusteella vahva olympiaehdokas, vaikka häntä ei joulun alla Moskovan EHT-turnaukseen nimettykään. Nyt myöskään loukkaantumisaika ei sulje pois sitä, etteikö Erkinjuntti voisi olla Suomen joukkueessa Pyeongchangissa.

TPS:ssä aikoinaan Suomen mestaruuden voittanut Erkinjuntti on painanut Sveitsin pääsarjan keskikastin alapuolella keikkuvan Langnaun paidassa 33 otteluun upeat pinnat 6+21=27.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.