Winnipeg Jets musersi Ottawa Senatorsin viime yön NHL-kierroksella lukemin 5-0.

Jetsin suomalaistähti Patrik Laine teki joukkueensa 4-0-osuman hirmuisella vedolla. (Katso tästä.)

Senators on hävinnyt edellisestä yhdeksästä pelistään kahdeksan, minkä takia joukkue on valahtanut melkoiseen kriisiin.

Vakuuttavan alun jälkeen, Senatorsin pudonnut itäisen konferenssin neljänneksi viimeiselle sijalle, kun matkaa toiseksi viimeiseen sijaan on vain yhden pisteen verran.

Senators-hyökkääjä Mark Stone oli todella ankealla tuulella hävityn pelin jälkeen.

– Tämä oli nöyryyttävintä, mitä olen koskaan NHL-urallani pelatessani kokenut, Stone latasi Ottawa Sun -lehden toimittajalle Bruce Garriochille.

– Itseluottamuksen puute. Miten vain haluat sanoa sen. Sitä ei ollut tänään. Meidän täytyy olla valmiita pelaamaan. Me tiesimme, että he ovat hyviä ensimmäisissä erissä ja he vain kävelivät meidän yli. Uskoisin, että he voittivat (ensimmäisessä erässä) laukaukset 19-3. Meillä ei ollut yhtään intoa tulla takaa-ajoon. Se olisi voinut olla 5-0 ensimmäisen erän jälkeen, kanadalaishyökkääjä jatkaa.

Konkarihyökkääjä Nate Thompson oli myös erittäin pettyneellä tuulella.

– Jokainen jätkä pukukopissa on nolostunut tällä hetkellä. Yksinkertaisesti, meidän täytyy pelata paremmin. Tämä on kova sarja. Se ei tule yhtään helpottumaan, eikä kukaan ole pahoillaan meidän puolesta, Thompson valittelee.

Jenkkihyökkääjä antoi krediittiä myös Jetsin suuntaan.

– Heillä on todella hyvä jääkiekkojoukkue, erittäin kova joukkue. He saivat meidät näyttämään jäällä pikkuruiselta joukkueelta.