Lähde: NHL:ssä pyöritellään vaihtokauppaa, joka voi koitua suomalaispelurin turmaksi!

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers sai surullisia uutisia aikaisemmin tällä viikolla, kun joukkueen tähtivahti Roberto Luongo kärsi alavartalovamman, mikä pitää hänet pitkään sivussa pelikentiltä.

Panthers nosti farmista suomalaisvahti Harri Säterin paikkaamaan maalivahtivajetta.

Säterin NHL-kutsu saattaa kuitenkin saada nopean päätöksen, koska TSN:n toimittaja Bob McKenzie kertoo Twitterissä, että Panthers etsii NHL-kokemusta omaavaa nuorta maalivahtia tämänhetkisen ykkösvahdin James Reimerin kilpakumppaniksi.

– Mainitsin tästä eilen, että Florida etsii maalivahtia Luongon loukkaantumisen takia. Florida etsii nuorta, mutta silti NHL:ssä pelannutta maalivahtia, joka voisi olla myös pidempiaikainen vahvistus, McKenzie sanoi.

Kokenut sisäpiiritoimittaja nostaa yhden mielenkiintoisen nimen esille potentiaalisena vaihtokaupan kohteena.

– Mietin, että Winnipeg Jetsin maalivahti Michael Hutchinson voisi olla vaihtoehto Floridalle. Tai ainakin tuon tyyppistä maalivahtia he etsivät. Connor Hellebuyk, Steve Mason ja Eric Comrie ovat kaikki Hutchinsonin edellä Winnipegissä. Hän on varmasti saatavilla, McKenzie arvioi.

Hutchinsonin tulo tietäisi Säterille suurella todennäköisyydellä farmikomennusta. 27-vuotias suomalaistorjuja ei ole vielä koskaan pelannut NHL:ssä peliäkään.

Säteri on pelannut tällä kaudella AHL:ssä 12 peliä torjuntaprosentilla 90,6.