Jokerit kohtaa kello 18.30 alkavassa KHL-ottelussa Vitjazin vieraissa.

Hyvä uutinen Jokereille on, että joulutauolla joukkueeseen liittynyt Steve Moses pelaa jo tänään.

Erikoisempi kokoonpanouutinen taas koskee joukkueen puolustusosastoa. Normaalisti hyökkääjänä pelaava Tommi Huhtala nimittäin pelaa kakkosparissa puolustajana kokeneen Sami Lepistön rinnalla!

Jokerien valmennusjohto päätyi tähän ratkaisuun, sillä peräti neljä joukkueen puolustajaa on tänään sivussa. Rasmus Rissanen sai viime pelissä kolhun ja Juho Rautanen on sairastunut. Myös Niclas Andersen ja Mike Lundin ovat yhä sivussa kokoonpanosta, Jokerit tiedottaa nettisivuillaan.

Huhtala on syksyn ja loppuvuoden aikana ollut otsikoissa myös takavuosien ”ansioistaan”. Huhtalan taklaus päätti vuonna 2013 Lukon Tommi Kovasen peliuran, ja syyskuussa Kovanen julkaisi kirjan uransa jälkeisistä vaiheista.