Kesken viime kauden New York Rangersiin kaupattu entinen Detroit Red Wingsin puolustaja Brendan Smith on joutunut vaikeaan tilanteeseen uudessa seurassaan, kuten SuomiKiekko kertoi alkukaudesta.

28-vuotias puolustajan tilanne ei ole runkosarjan edetessä muuttunut mihinkään. Hän solmi Rangersin kanssa kesällä rahakkaan neljän vuoden jatkosopimuksen, joka takaa hänelle 4,35 miljoonan dollarin vuositulot.

Roolia ei kuitenkaan tahdo löytyä. Smith oli jälleen katsomossa edellisessä ottelussa, kun Rangers kukisti tiukassa kamppailussa Tampa Bay Lightningin 2-1-lukemin.

Edellisessä ottelussa Smith pelasi vain 12 minuuttia Vegasia vastaan, minkä jälkeen edessä oli kokoonpanon ulkopuolelle jääminen.

Smith ei itse löydä omasta pelistään sellaisia puutteita, että ansaitsisi paikan katsomossa.

– Pidän siitä, miten pelaan. Olen mielestäni pelannut melko hyvin. En ole täysin tyytyväinen, koska aina on tilaa kehittyä, Smith kertoi New York Postille.

Tilanne on puolustajan kannalta kiusallinen, sillä on puolustuksen palkkahaitarin yläpäässä joukkueessa, mutta kokoonpanossa paikkansa ovat lunastaneet Brady Skjei sekä Steven Kampfer, jotka tienaavat molemmat alle miljoonan kaudesta.