Puolustaja Brendan Smith teki kesällä 17,4 miljoonan dollarin arvoisen ja neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen New York Rangersin kanssa.

Nyt 28-vuotias Smith on ajautunut yllättävään tilanteeseen, kun hänet on komennettu katsomoon huilaamaan, pelattuaan kauden kaksi ensimmäistä ottelua ilman tehopisteitä.

Smith oli katsomossa Rangersin edellisessä pelissä Montreal Canadiensia vastaan ja sama näyttäisi NewsDay -lehden toimittajan Steve Zipayn mukaan toistuvan ensi yönä, kun Rangers kohtaa St. Louis Bluesin.

Kanadalaispuolustaja siirtyi Rangersiin viime keväällä siirtorajalla Detroit Red Wingistä.

Red Wingsin kesän 2007 ensimmäisen kierroksen 27. vuorolla valittu Smith teki viime kaudella runkosarjassa Rangers-paidassa 12 ottelussa tehopisteet 1+3. Pudotuspeleissä puolustaja summasi 12 kamppailussa neljä syöttöpistettä.