Kuten sivustomme aiemmin kirjoitti, on venäläistorjuja Anton Hudobin tosissaan horjuttamassa Tuukka Raskin asemaa Boston Bruinsin ykköstorjujana.

Venäläisen viimeisin uroteko näki päivänvalonsa perjantaina, jolloin hän torjui kahden maalin takaa rinnalle nousseen Pittsburgh Penguinsin tylysti kumoon.

Torjuja antoi jo ennen Pens-peliä vakuuttavan näytteen taidoistaan.

Hän nimittäin antautui torstain vastaisena yönä Bostonin 3-2-voittoon päättyneen kamppailun voittolaukauskisassa vain kerran 11 Devils-yrityksen edessä. Ainoastaan Taylor Hall pystyi tuolloin yllättämään Hudobinin.

Nyt Bruins-torjuja kerää ylväitä, toisaalta Raskin kannalta jopa huolestuttavia kehuja – ja kun vire jatkui myös perjantaina, saanevat ylistyssanat jatkoa.

– Hän on pelannut hyvää kiekkoa. Kun he (Devils) painostivat, hän pelasti meidät. Kun sinulla on maalivahti, joka torjuu 10 rangaistuslaukausta, sinä olet velkaa kaksi pistettä, Bruins-pelaaja Charlie McAvoy ylisti NHL.comin mukaan aiemmin viikolla.

Kuten sanottua, joukkueen edellisessä kamppailussa perjantai-iltana Penguinsia vastaan Hudobin ei horjunut mistään. Hän siis torjui voiton, vaikka hallitseva kaksinkertainen mestari rinnalle kirikin.