Tulokasjoukkueen uskomaton NHL-kausi vain jatkuu – historiankirjat taas näyttävästi uusiksi!

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Vegas Golden Knightsin ensimmäinen kausi NHL:ssä on alkanut uskomattoman hienosti ja värikkäästi.

Kesällä laajennusjoukkueena NHL:ään liittynyt Golden Knights voitti kolme ensimmäistä otteluaan ja kahdeksan yhdeksästä ensimmäisestä pelistään.

Se oli historian paras laajennusjoukkueen startti sarjassa.

Eilen illalla Vegas kirjoitti, ties monennenko kerran kuukauden aikana, NHL-historiaa uusiksi. Joukkue voitti jo yhdeksännen ottelunsa. Aiemmin yhdeksään voittoon yhtä nopeasti eli 13 ottelussa kauden alusta lukien on yltänyt vain Montreal Canadiens – tasan sata vuotta sitten!

Eikä tässä vielä kaikki!

Eilisen voiton torjunut maalivahti Maxime Lagace oli jo neljäs Golden Knightsin tällä kaudella käyttämä maalivahti. Nyt hän on myös neljäs Vegas-vahti, joka on tällä kaudella torjunut joukkueelleen voiton.

Mikä uskomattominta, kolme näistä vahdeista, eli Malcolm Subban, Oscar Dansk ja Lagace on ottanut tämän kauden aikana uransa ensimmäisen voiton NHL:ssä.

Tämäkin, kolme ensimmäisen voittonsa ottavaa veskaria yhdessä joukkueessa yhden kauden aikana on uusi NHL:n ennätys. Vegasilta meni alle kuukausi tämän(kin) ennätyksen rikkomiseen!

Joukkueen ykkösvahdiksi hankittu Marc-Andre Fleury pelasi neljä ensimmäistä ottelua, mutta on sen jälkeen kärsinyt aivotärähdyksen jälkioireista.

Fleuryn jälkeen Vegasin maalia vartioineet Subban ja Dansk saivat kumpikin alavartalovamman kolmannessa kokonaisessa ottelussaan. Kolmessa viime pelissä Vegasin maalivahtikaksikon ovat muodostaneet Lagace ja 19-vuotias Dylan Ferguson.

Huomenna Vegas kohtaa vieraissa Toronton ja tiistaina Montrealin. Ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, viimeistään perjantain Winnipeg-matsissa Vegasin maalilla esiintyy jo kauden viides maalivahti, Ferguson…


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!