Oulun Kärppien päävalmentajana ensimmäistä kauttaan toimiva Mikko Manner jatkaa oululaisseuran peräsimessä uuden sopimuksen myötä vuoteen 2020 saakka.

Kärpät nimittäin tiedotti verkkosivuillaan, että osapuolet ovat päässeet sopuun uudesta jatkosopimuksesta.

Alunperin Mannerin sopimuksessa oli optio ensi kaudesta, jonka Kärpät luonnollisesti hyödynsi. Samalla seura teki päävalmentajalleen jatkon kevääseen 2020 saakka.

– Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että seura käytti option ja halusi pitää minut vielä lisävuoden. Vastuuvalmentajana urani on vielä alkutekijöissään, joten on hienoa jatkaa seurassa, jossa kaikista pidetään hyvää huolta ja ihmisen on hyvä olla, Manner kommentoi Kärppien nettisivuilla.

– Haluamme jatkossakin profiloitua seuraksi, jossa kaikki tekevät hyvää yhteistyötä asemasta riippumatta. Pyrimme koko ajan parantamaan yhteishenkeämme ja ennen kaikkea haluamme olla urheilijoille sellainen paikka, jossa on aina mahdollista olla kevään tullessa sarjan kärjessä ja mennä uralla eteenpäin kohti isompia liigoja.

Ennen nykyistä pestiään Manner on toiminut muun muassa neljä vuotta Kärppien apuvalmentajana. Nykyisin hän kuuluu myös Suomen Leijonien valmennustiimiin.