Aivan hulvatonta! Tämän hauskemmaksi ei jääkiekkovideo muutu – kunnon ruuhka maalilla NHL-ottelussa

© Kuva: Getty Images

Jääkiekko on tunnetusti peli, jossa sattuu ja tapahtuu; niin sanotusti vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa.

Usein sattuu aivan fyysisesti, mutta onneksi joskus tapahtuu myös hillittömän hauskoja tilanteita. Kuten viime yönä Suomen aikaa pelatussa Nashville Predatorsin ja St. Louis Bluesin välisessä NHL-ottelussa.

NHL jakoi omalla twitter-tilillään kattokamerasta kuvaton hulvattoman videon, joka oli otsikoitu ”When there’s only one slice of pie left”. Eli ”kun jäljellä on vain yksi pala piirakkaa”.

Tilanteessa Nashvillen ruotsalaishyökkääjä Viktor Arvidsson (videolla numero 33) ajaa sivusta kohti St. Louisin maalivahdin Carter Huttonin torjumaa irtokiekkoa. Pelaajat törmäävät toisiinsa ja ajautuvat kauas maalin sivulle, ja kiekko jää Huttonin maalivahdin alueelle.

Nashvillen hyökkääjä Ryan Johansen (92) on maalin takana ja havaitsee tilanteen, ryntää maalin eteen ja kuvittelee vain siirtävänsä kiekon tyhjään maaliin. Samoille apajille hamuaa Nashvillen toinen ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg (9).

Myös St. Louisin puolustus on kuitenkin tilanteessa hereillä. Puolustaja Joel Edmundson (6) ja hyökkääjä Chris Thorburn (22) rientävät hätiin. Ja mitä sitten tapahtuukaan!

Voit katsoa hillittömän videon allaolevasta twiitistä tai tästä linkistä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.