New York Rangers tuskailee pahasti NHL:ssä. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen se on itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä voitettuaan vain yhden pelin.

Viime kaudella kirjoitin siitä, kuinka Rangersin sentteriosasto ei riitä. Ja mitä muutoksia sille osastolle tehtiin täksi kaudeksi?

Derek Stepan kaupattiin Arizonan lämpöön, eikä Rangers hankkinut kesän aikana ainuttakaan kiekollista sentteriä tilalle.

Seurassa kuviteltiin ihmeellisiä asioita. Oli iso riski luottaa Mika Zibanejadin kovaan kehitykseen, sillä hän on tehnyt vain maltillista tulosta aiemmilla kausilla. Nyt hän on löytänyt maalivainun runkosarjan alussa, mutta joukkue ei voita, ja ykkössentterin plus-miinus-lukema on -7.

Myös Kevin Hayesin varaan laskettiin jostain syystä paljon. Hän on valahtanut kolmossentteriksi, minkä lisäksi alempiin ketjuihin hankittu David Desharnais on aivan liian isossa roolissa kakkosketjussa.

Tilanne on kestämätön Rangersin keskikaistan suhteen, sillä se ei ole tasapainossa, eikä siitä löydy tarpeeksi laatua, kun sarjapisteistä pitäisi taistella kärkijoukkueita vastaan.

Rangers voi hyvinkin jäädä pudotuspelien ulkopuolelle, mikä on tapahtunut viimeksi kaudella 2009-10.