Edmonton Oilers hävisi maanantain ja tiistain välisenä yönä nöyryyttävästi kotonaan Winnipeg Jetsille lukemin 2-5.

Oilersin päävalmentaja Todd McLellan halusi herättää heikosti pelannutta joukkuettaan keskiviikkona äärimmäisen intensiivisillä harjoituksilla.

Treeneissä tapahtui kuitenkin erittäin ikävä tapaus, kun 192-senttinen ja 95-kiloinen ruotsalaispuolustaja Oscar Klefbom taklasi täydellä vauhdilla maalille ajanutta joukkuetoveria Connor McDavidia, minkä seurauksena 100 tehopistettä viime kaudella nakuttanut supertähti levisi pahannäköisesti suoraan tolppaan päin. (Katso tilanne klikkaamalla tästä.)

McDavid keräsi kolauksen jälkeen voimiaan hetken, mutta pystyi jatkamaan onneksi harjoituksiaan.

NHL:ssä mittavan uran fyysisenä puolustajana tehnyt ja nykyään TSN:n asiantuntijana toimiva Jason Strudwick puolusti Klefbomin asemaa tilanteessa.

– Tässä tilanteessa sinun täytyy pelaa häntä (McDavidia) kovaa. Jos Klefbom ei olisi tehnyt sitä, hän olisi ollut ongelmissa. Päävalmentaja McLellan vahtii jokaista tilanne harjoituksissa. Intensiteetti oli päivän harjoitusten teemana ja Klefbom antoi palaa, 674 NHL-ottelua urallaan pelannut Strudwick kommentoi TSN:n videolla.

Klefbom oli harjoitusten jälkeen toimittajien tentattavana, mutta 24-vuotias ruotsalainen piti tapausta hyvin normaalina.