Jyväskylän JYPin fanit ehtivät eilen jo hypätä riemusta kattoon, kun joukkueen viime kauden tähtivahvistus Michel Miklik ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että hänellä on sopimus JYPin kanssa.

– Kaikille faneilleni Suomessa. Minulla on sopimus JYPin kanssa, että voin tulla takaisin marraskuussa. Mutta tämä ei ole vielä virallista, 35-vuotias slovakki paljasti Facebookissa.

Valtteri Kemell

@ValtteriKemell
Siitä lisää vettä kiukaalle. #jypliiga #liiga

Pian tämän jälkeen JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari tyrmäsi uutisen Keskisuomalaisen haastattelussa ”höpinöinä”.

– Ne ei ole mitään tietoja, vaan enemmänkin höpinöitä. Turhaa fanien härnäämistä, Holtari sanoi.

Sitten esille nousi JYPin toimitusjohtajan Aku Valleniuksen jyväskyläläiselle paikallisradiolle Kompassille keskiviikkona antama haastattelu.

– Totta kai meillä on laajan pelaajakatraan kanssa neuvotteluyhteys ja Miklik voi olla yksi heistä, Vallenius sanoi Radio Kompassille.

Myöhemmin illalla myös teksti Miklikin facebook-sivuilla oli hieman muuttunut:

– Michelillä on sopimus JYPin kanssa, että hän voi liittyä joukkueeseen marraskuussa, mutta se EI ole vielä virallista. Katsotaan, kaikkea voi tapahtua, mutta se on yksi vaihtoehdoista. Siihen asti hän pelaa HC Bratislavan joukkueessa Slovakiassa, sivuille oli kirjoitettu.

Miklik hurmasi JYP-fanit viime kaudella tekemällä 11:ssä runkosarjaottelussa seitsemän maalia. Ennen pudotuspelejä mies joutui olemaan pitkään sivussa jäätyään HIFK:n Joe Finleyn pahasti telomaksi.

Pudotuspeleissä Miklik oli jälleen tehokas keräämällä 15 ottelussa pisteet 6+3=9.

Miklikin paluu nousi ajankohtaiseksi erityisesti sen jälkeen, kun varmistui, että hyökkääjä Miika Lahti ei pysty pelaamaan alkaneella kaudella lainkaan lonkkavaivojensa takia.